Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σε λειτουργία η υπηρεσία πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Η  αρχή μίας πραγματικά πράσινης – βιώσιμης πόλης ξεκινά από την καθαριότητα»

Κατόπιν συμφωνίας του Δήμου Αμαρουσίου με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού κάδων απορριμμάτων, ειδικά μηχανήματα-καδοπλυντήρια ξεκίνησαν και καθαρίζουν – απολυμαίνουν ήδη, τους κάδους συλλογής απορριμμάτων της πόλης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κι αυτό κατόπιν πρωτοβουλίας αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Ακόμη, όπως είναι γνωστό κατά το προηγούμενο έτος υπογράφηκαν συμβάσεις με το Δήμο Αμαρουσίου και αντίστοιχους προμηθευτές για την αγορά ειδικών καδοπλυντηρίων, κάτι που ολοκληρώθηκε με ηλεκτρονικό διαγωνισμό και η παράδοσή τους αναμένεται σταδιακά να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Οπότε η υπηρεσία καθαρισμού των κάδων θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες από τα νεοαποκτηθέντα οχήματα και θα εκτελείται από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη της υπηρεσίας πλύσης των κάδων συλλογής απορριμμάτων τόνισε:

 «Ο καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων έχει άμεση σχέση με την υγιεινή μίας πόλης και κατ’  επέκταση με την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μετά τη συμφωνία με την εταιρία καθαρισμού των κάδων αλλά και κυρίως κατόπιν απόκτησης δικών μας ανάλογων σύγχρονων μηχανημάτων θα αναβαθμιστεί η πόλη στον τομέα της καθαριότητας και κατά συνέπεια η εργασία των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και η καθημερινότητα του Μαρουσιώτη πολίτη.  Άλλωστε η αρχή μίας πραγματικά πράσινης – βιώσιμης πόλης ξεκινά από την καθαριότητα».

The gallery was not found!
Scroll to Top