Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου η πρόταση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για μη καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθµούς και τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων από επιχειρηματίες για το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα έκτακτα μέτρα περί αναστολής των δραστηριοτήτων

Θ. Αμπατζόγλου: «Στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στον πολίτη και τον επιχειρηματία του Αμαρουσίου»

Ψηφίστηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που έλαβε χώρα την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, η πρόταση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για:

  1. Μη καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθµούς κατά το ήμισυ για το µήνα Μάρτιο και τη µη καταβολή τροφείων για το χρονικό διάστηµα που διαρκεί η αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθµών λόγω του κορωνοϊού Covid-19.

και

  1. Απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των µέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης. Αντιμετωπίζουμε την κρίσιμη περίοδο όχι μόνο με ειδικές πολιτικές προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, αλλά και με αποφάσεις ελάφρυνσης κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται από τα έκτακτα αλλά αναγκαία μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

 

Σχετικά αρχείαΔια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

 

Scroll to Top