Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψήφισμα στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην τακτική συνεδρίαση του Σώματος την 13η Οκτωβρίου 2022, με Ψήφισμά του εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Ειδικότερα στο Ψήφισμα αναφέρεται:

             «Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού τους για να σταματήσει η εργασιακή ομηρία  των συμβασιούχων εργαζομένων επί μία 20ετία.

           Καλούμε την Κ.Ε.Δ.Ε. μέσω των αποφάσεων της να πιέσει το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να προχωρήσουν επιτέλους οι διαδικασίες πρόσληψης σε οργανικές θέσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στο πρόγραμμα.
Καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει άμεσα σε διαδικασίες για τον διορισμό τους με βάση τους πίνακες διοριστέων που έχουν ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ εδώ και δύο μήνες, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ.
Να εκδοθεί άμεσα νομοθετική ρύθμιση και για τους εργαζόμενους που δεν είναι στους πίνακες διοριστέων, παρότι εργάζονται συνεχόμενα 18 και πλέον χρόνια και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκ
ες.»

Scroll to Top