Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει των Χριστουγέννων

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε και φέτος ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσε συμβολικά στον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου και μέλη του Δ.Σ., παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου εξήρε το έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα της Προέδρου για την ευαισθησία και την προσφορά αγάπης στο κοινωνικό σύνολο.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που τις Άγιες αυτές Ημέρες δεν λησμονείτε και νοιάζεστε το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Μέσα από  πράξεις, όπως η συγκεκριμένη, οι έννοιες της ανθρωπιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκουν πραγματικό νόημα. Με τη σημαντική συμβολή σας στηρίζετε το κοινωνικό μας έργο και την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου υποδεχόμενη το κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε τη σταθερή βούληση των μελών του Συλλόγου να βρίσκονται κοντά στους ευπαθείς συμπολίτες της πόλης, καθώς και να στηρίζουν το κοινωνικό έργο της Διοίκησης, ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος και αβοήθητος και ειδικά τις εορταστικές περιόδους.

 

Σχετικά αρχείαΠροσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει των Χριστουγέννων

 

Scroll to Top