Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Προετοιμασία του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει της νέας σχολικής περιόδου

Θ. Αμπατζόγλου: «Ενισχύουμε την καθαριότητα και προασπίζουμε την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Με σαφείς οδηγίες και αποφάσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προετοιμάζονται οι σχολικές μονάδες του Δήμου με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό:

  1. Ενισχύονται από τον Δήμο τα Σχολεία, με καθαρίστριες και καθαριστές επιπλέον αυτών που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας, έτσι ώστε να καλυφθούν διαπιστωμένες ανάγκες αλλά και έκτακτες λόγω πανδημίας.
  2. Εκτελούνται
    • απεντομώσεις & απολυμάνσεις
    • Συντηρήσεις κλιματιστικών μονάδων & καυστήρων, αναγομώσεις πυροσβεστήρων
    • Καθαριότητα, αποψιλώσεις αύλειων χώρων
  3. Πραγματοποιείται γενικός έλεγχος ασφάλειας υποδομών και αποκατάσταση ζημιών όπως π.χ. βαψίματα λόγω βανδαλισμών κ.α.
  4. Προμήθεια ειδών αυτοπροστασίας κατά covid-19 (μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια, κ.α.)

 

Ο Δήμαρχος κατά τις συσκέψεις που έχει πραγματοποιήσει τόσο με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών α’ βάθμιας Ελένη Βλάχου και β’ βάθμιας Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτη Σαγρή, όσο και με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη έχει προσδιορίσει το πρόγραμμα των ενεργειών που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε η έναρξη της νέας Σχολικής Περιόδου να γίνει με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Καταφέραμε φέτος, να ενισχύσουμε σημαντικά την καθαριότητα στα Σχολεία με επιπλέον προσωπικό. Εκτός από αυτό όμως οι Σχολικές Επιτροπές, και η Δνση Καθαριότητας του Δήμου, όπως πάντα, θα βρίσκονται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας προκειμένου να καλύπτονται οποιεσδήποτε προκύπτουσες ανάγκες και να βελτιώνονται διαρκώς οι συνθήκες εκπαίδευσης».

Επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου από τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για την καθαριότητα των Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου τον Σεπτ. του 2020.

 

Scroll to Top