Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πολλά και πλούσια δώρα προσφέρουν οι έμποροι και επαγγελματίες του Αμαρουσίου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Δήμου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Θ. Αμπατζόγλου: Καλούμε τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου μας στις 20 Δεκεμβρίου – Σημαντική η συμμετοχή των επιχειρήσεων της πόλης μας

Μεγάλη η συμμετοχή των εμπόρων και επαγγελματιών του Δήμου Αμαρουσίου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα σε είδη και υπηρεσίες, στο πλαίσιο της δράσης «Χριστούγεννα – Ημέρες Αγάπης», του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε συνεργασία ομάδα εθελοντριών της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως η κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10:00 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar ανάμεσα στα εκθέματα, θα περιλαμβάνονται και καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με την επιμέλεια των παιδαγωγών τους.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 05:30 μ.μ. για  τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Σε σχετικό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφέρει: «Είναι σημαντική η ανταπόκριση των επιχειρήσεων της πόλης μας στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου μας, που σκοπό έχει την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνεπώς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να αποδείξουν εμπράκτως τη δική τους αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευκαιρία τονίζω πως το κάλεσμα και οι δράσεις του Δήμου μας είναι διαρκείς και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών».

Σημειώνεται πως τα προσφερόμενα δώρα από τις επιχειρήσεις, θα διατεθούν  μέσω λαχειοφόρου αγοράς και σχετικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Bazaar. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Αμαρουσίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ:  213 20 31 947, 213 20 31 949

 

Σχετικά αρχείαΠολλά και πλούσια δώρα προσφέρουν οι έμποροι και επαγγελματίες του Αμαρουσίου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Δήμου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

Scroll to Top