Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πασχαλινές δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στον Δήμο Αμαρουσίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σειρά δράσεων προσφοράς και αλληλεγγύης, από, και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου με αφορμή την εορτή του Πάσχα. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έδωσε το παρών στις δράσεις αυτές, εκφράζοντας την ικανοποίησή του εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, για την ανταπόκριση όλων όσοι στηρίζουν με τη στάση τους τον συνάνθρωπο αλλά και τις γενικότερες δράσεις εθελοντισμού.

Οι δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς αφορούσαν:

  • Tο Σάββατο 16 Απριλίου 2022, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε δράση εθελοντικής προσφοράς προϊόντων από την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου στο Δημαρχείο της πόλης. Συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και παιδικά πασχαλινά δώρα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Στην εν λόγω δράση παρευρέθησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Γραμματέας της Ένωσης και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βλαχοπιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ. Χρήστος Μπελεγράτης, η Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου Ανδρομάχη Τσουκαλά και από την Ένωση Πελοποννησίων ακόμη τα μέλη η Βάλια Χριστακοπούλου, η Βάσω Γεωργοπούλου, η Μαρία Πασσιά.

·       Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,  η εταιρία «Ανδριόπουλος Βιομηχανία Κρεάτων-Market Κρεάτων και Τροφίμων» προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου 100 κιλά κοτόπουλου. Η χορηγία πραγματοποιήθηκε μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ειδικότερα του Αντιδημάρχου αυτής Γιάννη Ιωαννίδη.

·       Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, μέσω του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και του Προέδρου Πέτρου Κόνιαρη, από το 9ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου παραδόθηκαν παιχνίδια και χαρτικά  στο Νηπιαγωγείο της Δομής Μεταναστών στη Ριτσώνα. Η δράση σημειώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπαιδευτικών, των γονέων και των παιδιών του εν λόγω Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.

  • Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς του ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων) στον Άγιο Ελευθέριο Χαλανδρίου. Εκ μέρους του ΣΒΑΠ, σε ένα από τα 16 μέλη του που αποτελεί και ο Δήμος Αμαρουσίου, προσφέρθηκαν δωροεπιταγές συνολικού ποσού 600 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου τις οποίες και παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης. Η εκδήλωση έγινε υπό τη μουσική υπόκρουση τριών χορωδιών μία εκ των οποίων η χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα Bazaar:

  • Την Πέμπτη 14 Απριλίου και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Παζάρι στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα παρουσίας της Προέδρου του Κορίνας Λιούτα. Την Παρασκευή 15 Απριλίου το Bazaar επισκέφθηκε η σύζυγος του Δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, η οποία ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής και συνομίλησε με υπεύθυνους και εκπαιδευόμενους.

 

  • Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Bazaar από το 2ο Σύστημα Προσκόπων, προς ενίσχυση του συστήματος, στη συμβολή των πεζόδρομων Ερμού και Πλαστήρα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης. Το Bazaar επισκέφθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου όπου συνομίλησε με τους προσκόπους, με τον Αρχηγό Γιάννη Γεωργόπουλο και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Γιώργο Ράμμο.

 

  • Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 (θα συνεχιστεί και την Κυριακή 17 Απριλίου) επίσης στη συμβολή των πεζόδρομων Ερμού και Πλαστήρα, πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Bazaar για τα αδέσποτα της πόλης. Τα έσοδα θα διατεθούν για στείρωση και περίθαλψη των μικρών μας τετράποδων φίλων. Επίσης το Bazaar επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου όπου και συνομίλησε με την Πρόεδρο Μαριάννα Ζερβάκη με την Ά Αντιπρόεδρο Εύα Μαυρίδου και τα μέλη Γιώτα Βλάχου, Ευθυμία Παπαναστασίου, Χρυσούλα Παπαναστασίου.

 

Στα Bazaar που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο της Πόλης συνόδευαν τον Δήμαρχο εκτός από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας  Κατσιγιάννης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.

The gallery was not found!
Scroll to Top