Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους πιστών ο εορτασμός της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών.

Τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής και ακολούθως η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αντάλλαξε θερμές ευχές με τον ιερό κλήρο και τους πολίτες και δέχθηκε τα συγχαρητήρια για τα έργα και την εικόνα της πόλης που αλλάζει.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν επίσης: οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α’βάθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

The gallery was not found!
Scroll to Top