Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ο εορταστικός εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Ελευθερίου, στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό στη γειτονιά του Σωρού

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,  μελών της Δημοτικής Αρχής, Φορέων της πόλης, καθώς και πιστών, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, εψάλλει η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του, στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, στην περιοχή του Σωρού.

Ο πανηγυρικός εσπερινός ετελέσθη από τον Προϊστάμενο Αρχιμανδρίτη του ναού Χρυσόστομο  Στεφανιδάκη.  Στη συνέχεια ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Αγίου, όπου συνόδευσαν νέοι-μέλη της Ένωσης Κριτών, με παραδοσιακές φορεσιές και κατόπιν έγινε λιτάνευση αυτής πέριξ του αυλόγυρου του ναού συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Προϊστάμενος Αρχιμανδρίτης του ναού Χρυσόστομος Σεφανιδάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, όλη τη Δημοτική Αρχή καθώς και όλους αυτούς που στηρίζουν το έργο της εκκλησίας. Στη συνέχεια  ακολούθησαν σπιτικά κεράσματα στο Αρχονταρίκι του ναού.

Στον εορτασμό του Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη,  η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη,  ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Γιάννης Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα,   η αντιπρόεδρος του Φόρουμ Νέων του Δήμου Αμαρουσίου Γιαννίου Ραλλού, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης, η Υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Ανδρομάχη Τσουκαλά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς» Κωστής Σηφάκης, καθώς και μέλη αυτού.

The gallery was not found!
Scroll to Top