Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η παράσταση «Μουσική Βραδιά στον Κήπο» στη Βορέειο Βιβλιοθήκη με τη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Novarte

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 ο κήπος της Βορέειου Βιβλιοθήκης Αμαρουσίου «πλημμύρισε» από δεξιοτεχνικά κομμάτια οργανικής  μουσικής, σύγχρονα και κλασικά τραγούδια, άριες και χορευτικές μελωδίες που ταξίδεψαν το ακροατήριο σε γνωστά και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.

Οι σολίστ, Σοφία Παπαδημητροπούλου (σοπράνο), Γιάννης Γεωργιάδης (βιολί), Ζήσιμος Σουλκούκης (βιολί) ερμήνευσαν έργα των Brahms, Mascagni, Monti, Ναπολιτάνικες μελωδίες και τραγούδια καθώς και πολλές άλλες επιτυχίες που άφησαν εποχή.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου  συνεχάρη τη σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου και τους σολίστ που τη συνόδευσαν, επισημαίνοντας την πολύτιμη προσφορά τους που μαζί με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες, έχουν μετατρέψει όλες αυτές τις καλοκαιρινές βραδιές,  τον κήπο της Βορέειου βιβλιοθήκης σε “κήπο” Τέχνης και Πολιτισμού του Αμαρουσίου Τέλος ενημέρωσε όλους τους θεατές για τις υπόλοιπες παραστάσεις που θα διεξαχθούν στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης αλλά και στο Αίθριο Θέατρο επί της Λ. Κηφισίας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Δήμου.

Την παράσταση παρακολούθησαν ακόμη εκτός από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκο, ο  Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, ο Αντιδήμαρχος Πεύκης  & Πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Ιωάννου, ο Αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Εμμανουήλ Ιωαννίδης, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Μάχη Νικολαράκου.

 

 

The gallery was not found!
Scroll to Top