Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η χορήγηση Χριστουγεννιάτικων δωροεπιταγών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος είναι παρών για τους ευάλωτους συμπολίτες μας όλες τις ημέρες του χρόνου»

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2020, στη διαδικασία χορήγησης Χριστουγεννιάτικων δωροεπιταγών 60€ για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προσφορά των εταιριών ΣΙΔΕΝΟΡ και ΑΒ Βασιλόπουλος, σε 250 Μαρουσιώτικες οικογένειες, μεταξύ αυτών και εργαζομένων του Δήμου. Η διαδικασία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την χορήγηση δωροεπιταγών δήλωσε: «Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας, μαζί με εθελοντές και χορηγούς, εκτελούν το σημαντικό έργο στήριξης των ευπαθών συμπολιτών μας. Το έργο αυτό είναι διαρκές και δεν περιορίζεται φυσικά στις εορταστικές περιόδους, αλλά εξελίσσεται όλες τις ημέρες του χρόνου, με όλα τα διαθέσιμα μέσα και υπηρεσίες. Οι Μαρουσιώτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεν πρέπει να διστάζουν, αλλά να επικοινωνούν με το Δήμο μας, προκειμένου να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια για μία αξιοπρεπή διαβίωση και ειδικά σε περιόδους όπως αυτή της υγειονομικής κρίσης».

Scroll to Top