Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρουσία πλήθους πολιτών η ανοικτή συζήτηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, υπό τη αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξήχθη η ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου με την Πανελλήνια Ένωση Λογιστών Οικονομολόγων, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η συζήτηση με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και των Αντιπεριφερειαρχών Λουκίας Κεφαλογιάννη και Ιωάννη Κεχρή, αφορούσε επίκαιρα θέματα, όπως, το συνταξιοδοτικό, τα προγράμματα για νέους και επιχειρηματίες, τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και θέματα αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης για την τιμητική παρουσία τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξη στο έργο της Ένωσης.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις, τις προτάσεις και τις δράσεις της Ένωσης έως σήμερα που έχουν όπως σημείωσε «θετικό πρόσημο για την κοινωνία και τον πολιτισμό», υπογράμμισε ότι «η Ένωση Πελοποννησίων ξεκινά έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων σε θέματα χρηστικά της καθημερινής μας ζωής, όπως η παρούσα εκδήλωση με την Ένωση Λογιστών Οικονομολόγων».

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνεχάρη το Δ.Σ. της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου για τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης με θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών.
Αναφερόμενος στη θεματολογία της εκδήλωσης, σημείωσε ότι «από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ, είχα την ευκαιρία να αποκομίσω μεγάλη γνώση και εμπειρία, αλλά και να χειριστώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στα θέματα αυτά, τα οποία χρειάζονται μεγάλη εξειδίκευση και γνώση, και υπό αυτή την έννοια η ανοικτή αυτή συζήτηση είναι πολύ σημαντική και αναγκαία στην παρούσα δύσκολη συγκυρία».

Εξέφρασε επίσης την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και του ιδίου προσωπικά στις δράσεις και το έργο της Ένωσης Πελοποννησίων.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε εκτενώς στο σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο, σημειώνοντας τα βήματα που έχουν συντελεστεί στα θέματα των συντάξεων, του ασφαλιστικού και στα θέματα αναπηρίας.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, κα Μαρία Σκοτάδη και οι κ.κ. Λάμπρος Μπέλεσης κα Τάσος Δουκέρης, ανέπτυξαν διεξοδικά όλα τα θέματα της ημερίδας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των παρισταμένων.
Επίσης ο Οικονομικός Διευθυντή του Οργανισμού Μάνεση κ. Βασίλης Καρακώστας, μίλησε για θέματα τουρισμού και απασχόλησης των νέων στον τουρισμό.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων κα Βάλια Χριστακοπούλο, Φορ. Επιθεωρητής της Πανελλήνιας Ένωσης Ομοσπονδίας Εφοριακών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Ιωάννου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος, η Επικεφαλής Γραφείου Ισότητας ΕΝ.ΠΕ. και Αν. Διοικήτρια Γ.Ν.Δ.Α. «Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Βούλα Βανδώρου και ο Πρόεδρος ΔΗ.ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης.       

 

The gallery was not found!
Scroll to Top