Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου & Αντιπροέδρου του ΙΤΑ Θ. Αμπατζόγλου στο Επιστημονικό Συνέδριο για Αιρετούς, Τεχνοκράτες & Στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ στην Κόρινθο

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου με σταθερά βήματα οδεύει στο ψηφιακό μετασχηματισμό του»

Για το σχέδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού & υλοποίησης καινοτόμων εφαρμογών του Δήμου Αμαρουσίου μίλησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια εισήγησής του σε ειδικό θεματικό εργαστήριο του Επιστημονικού Συνεδρίου για Αιρετούς, Τεχνοκράτες & Στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ που έλαβε χώρα στην Κόρινθο στις 2-4 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε αναλυτικά στις ήδη υλοποιημένες ενέργειες και τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής, όσο αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών που στοχεύουν από τη μία στη βελτίωση του έργου των υπηρεσιών του Δήμου και παράλληλα διευκολύνουν τη ζωή και εξυπηρέτηση των πολιτών στο Μαρούσι. Ενδεικτικά σημείωσε: «Η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, η αναβάθμιση της Γραμμής Δημότη, τηλεματικές υπηρεσίες στη Δημοτική Συγκοινωνία, καινοτόμα applications για την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου, ο σχεδιασμός για νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, κ.α, εντάσσονται στο πλαίσιο ριζικής ανανέωσης των ψηφιακών μας υποδομών και παροχών. Μόνος στόχος να γίνει ο Δήμος περισσότερο αποτελεσματικός, σύγχρονος και φιλικός για τον πολίτη».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τέλος και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόνισε τη σημασία αξιοποίησης των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων προκειμένου οι Δήμοι να περάσουν στη νέα ψηφιακή εποχή έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέα μοντέλα διακυβέρνησης και ολοκληρωμένης αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες.

Scroll to Top