Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου, 14/4, 18:00

Παρακολουθήστε ζωντανά εδώ
και εδώ την παρουσίαση του Βιβλίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη Βορέειο Βιβλιοθήκη επί της οδού Στέφανου Δραγούμη 9, στο Κέντρο της Πόλης.

Το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου «Πολιτισμός & εξωστρέφεια»  αποτελεί ένα αφιέρωμα στην ελληνική πολιτιστική διπλωματία. Ένας «οδηγός» στα χέρια των ανθρώπων που αγαπούν τον πολιτισμό και την ισχυρή δύναμή του.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών – πρώην Υπουργός ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών – Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, Πολιτική Αναλύτρια RASS Μαρία Καρακλιούμη, Καθηγητής Πολιτιστικής Πολιτικής & Διοίκησης-Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» ΕΑΠ Γεώργιος Γκαντζιάς.

Ο Συντονισμός θα γίνει από τον Διευθυντή του aftodioikisi.gr Χρίστο Βούζα και τέλος   η αποφώνηση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Νικολαράκο.

 

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρουσίαση Βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου

από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

Βορέειος Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου, Στέφανου Δραγούμη 9

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΏΡΑ 18:00

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας όπως ορίζονται σύμφωνα με COVID-19. Η είσοδος στην αίθουσα με πιστοποιητικά COVID.

 

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων τηλ. 2132038354

 

Scroll to Top