Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παραδόθηκαν τα νέα Παραρτήματα των Νηπιαγωγείων στις Εργατικές Κατοικίες (10ο & 13ο) και το Νέο Μαρούσι (6ο)

Θ. Αμπατζόγλου: «Παραδίδουμε στα παιδιά και τους δασκάλους του Αμαρουσίου, νέες σύγχρονες ασφαλείς υποδομές»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έγινε ο τελικός έλεγχος από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενούν πλέον τα νέα Παραρτήματα των Νηπιαγωγείων στις Εργατικές Κατοικίες (10ο & 13ο) και το Νέο Μαρούσι (6ο).

Ο Δήμαρχος παρέδωσε τα «κλειδιά» των εγκαταστάσεων στις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων Νέλη Κωνσταντακάκου (10ο),  Αλεξάνδρα Φωτιάδου (13ο) και Μαίρη Δασκάλου (6ο) και είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το εκπαιδευτικό έργο αλλά και να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων για την ποιότητα των κατασκευών (αιθουσών και παιδότοπων) καθώς και για την ανάγκη φύλαξης των χώρων με σύγχρονες πρακτικές.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας στους χώρους των νέων Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μία μεγάλη προσπάθεια με τη συμμετοχή πολλών συντελεστών φτάνει αισίως στο τέλος της. Τα νήπια και προνήπια της πόλης μας, σε κομβικές γειτονιές, βρίσκουν ασφαλή στέγη για μάθηση και ψυχαγωγία. Είμαστε δίπλα στη Μαρουσιώτικη οικογένεια, δίπλα στους δασκάλους που επιτελούν το σημαντικότερο λειτούργημα και όλοι μαζί θα προασπίσουμε και θα εξελίξουμε το θεσμό της εκπαίδευσης στο Μαρούσι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τις παραδοθείσες υποδομές, τις οποίες οφείλουμε να διαφυλάξουμε – όπως και όλες τις σχολικές μονάδες της πόλη μας – με σύγχρονες μεθόδους προς αποφυγή φθορών από τρίτους».

 

Παρών κατά τη διαδικασία παραλαβής των νέων Παραρτημάτων ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής.

 

Παραρτήματα των Νηπιαγωγείων στις Εργατικές Κατοικίες (10ο & 13ο)

 

The gallery was not found!

 

Παράρτημα  Νηπιαγωγείου στο Νέο Μαρούσι (6ο)

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top