Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

«Παραδοσιακά Χριστουγεννοκαμώματα» από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης»

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρική παράσταση Καραγκιόζη, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα

Σε εορταστική διάθεση με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, τον αγαπημένο φίλο μικρών και μεγάλων, το Σπαθάρειο Μουσείου Θεάτρου Σκιών του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει «παραδοσιακά Χριστουγεννοκαμώματα», με εξαιρετικά ψυχαγωγικά δρώμενα.

Χοροί, κάλαντα, τραγούδια από φλογερούς μουζικάντηδες με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων ( κλαρίνα, κιθαρόνια, τύμπανα, τουμπερλέκια), φιγούρες, μπερντέδες, καραγκιοζοπαίχτες και ένα ακούραστος άφραγκος «Ωνάσης» με τον Τάκη Βαμβακίδη στο ρόλο του ζωντανού Καραγκιόζη, συνθέτουν επί σκηνής ένα «ταξίδι» στην ελληνική παράδοση και στον πολιτισμό μας.
Στο μπερντέ ο Καραγκιοζοπαίχτης Νίκος Μπαρμπούτης, στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Πασχάλης Τσέρνας και στο Κλαρίνο ο Θωμάς Δρόσος.   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στον Κινηματογράφο ODEON (Κηφισίας 215, Μαρούσι).       

Την εκδήλωση πλαισιώνουν, η ζωντανή ορχήστρα «Σκιών Καμώματα», οι μαθητές του 10ο Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, υπό την καθοδήγηση της  Έφης Ρογκάκου, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη, ο Σύλλογος Κρητών «Δικταίοι Καστρινοί», με τον υπεύθυνο διδασκαλίας  Γιώργο Φραγκάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχεία«Παραδοσιακά Χριστουγεννοκαμώματα» από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης»

 

Scroll to Top