Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παραδίδεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2020 το σύνολο του έργου ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

Θ. Αμπατζόγλου: «Ένα σημαντικό έργο για την Κοκκινιά παραδίδεται – συνεχίζουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας της ευρύτερης περιοχής»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την τελική φάση  ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών δνσεων του Δήμου.

Το έργο που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 και προσέκρουσε σε αρκετές δυσκολίες λόγω δικτύων τρίτων παρόχων (ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών) και αφορούσε σε νέα οδοποιία και ανακατασκευή πεζοδρομίων, παραδίδεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2020.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Ένα έργο σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής παραδίδεται αναβαθμίζοντας το επίπεδο της καθημερινότητας και της ασφάλειας. Ξεπεράστηκαν σειρά τεχνικών δυσκολιών για τις οποίες δεν ευθυνόταν ο Δήμος αλλά τρίτοι πάροχοι. Με σωστή διαχείριση και συνεχή παρακολούθηση τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε με τα έργα στην Κοκκινιά όπως αυτά στις οδούς Κέκροπος, Δάφνης, Χλόης κα. Συνεχίζουμε στην εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος που μόνο σκοπό έχει να κάνει το Μαρούσι περισσότερο φιλικό στον πολίτη».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 2 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 3 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 4 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 5 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 6 από το έργο ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

 

Scroll to Top