Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, Ιστών και Μεταμοσχεύσεων: Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε ενεργά με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Θ. Αμπατζόγλου: «Πολλαπλασιάζουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων που αποτελεί ύψιστο δώρο ζωής»

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, Ιστών και Μεταμοσχεύσεων, συμμετείχε ενεργά με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου 2021, στην πλατεία του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,  της Προέδρου του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος, ΗΠΑΡΧω, Χριστίνας Θεοδωρίδου και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννη Κεχρή, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης του κοινού, κατά την οποία μέλη του Φόρουμ Νέων του Δήμου Αμαρουσίου διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες και παρείχαν κάθε σχετική πληροφόρηση. Κατά τις βραδινές ώρες, το Δημαρχείο Αμαρουσίου φωταγωγήθηκε με το λογότυπο του Σωματείου ΗΠΑΡΧω, αποτίοντας φόρο τιμής στους αποβιώσαντες και ζώντες δότες οργάνων και ιστών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της δράσης  τόνισε: «Η δωρεά οργάνων αποτελεί ανεκτίμητο δώρο ζωής. Ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά σε ανάλογες δράσεις που σκοπό έχουν αφενός την ενημέρωση και αφετέρου την ευαισθητοποίηση όλων όσοι μπορούν να προσφέρουν. Στηρίζουμε το Σωματείο ΗΠΑρχω, το οποίο σήμερα με τη συνδρομή της νεολαίας μας πολλαπλασίασε το μήνυμά του».

Στην κοινή δράση  Δήμου Αμαρουσίου & ΗΠΑΡΧω, το παρών έδωσαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Γιάννης Ιωαννίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, τα μέλη του Φόρουμ Nέων του Δήμου Αμαρουσίου, Γιαννίου Ραλλού, Φούντας Ευθύμης, Βασιλόπουλος Παναγιώτης,  ο Γραμματέας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος, ΗΠΑΡΧω Ευάγγελος Γκογκορόσης και η Προϊσταμένη Εξωτερικών Ιατρείων 251 ΓΝΑ, Σμήναρχος Βίκυ Μυλωνά – Κεχρή.

 

The gallery was not found!

 

Scroll to Top