Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ορκωμοσία οκτώ ακόμη μόνιμων εργαζομένων από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την ενίσχυση διοικητικών και άλλων υπηρεσιών του Δήμου

Οκτώ ακόμη εργαζόμενοι από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008 εντάσσονται στην οικογένεια των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου, οι οποίοι πρόκειται να ενισχύσουν τις υπηρεσίες της οικονομικής διαχείρισης, της πολεοδομίας, τεχνικές και άλλες διοικητικές υπηρεσίες, καθώς και την υπηρεσία καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ορκωμοσία τους, με θρησκευτικό όρκο στους έξι εξ αυτών, ενώ δύο έδωσαν πολιτικό όρκο.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχόμενος στους εργαζόμενους «καλή επιτυχία» στα νέα τους καθήκοντα, υπογράμμισε την ευθύνη όλων για την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Μαρούσι.

Από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008 έχουν προσληφθεί μέχρι σήμερα  στο Δήμο Αμαρουσίου 82 εργαζόμενοι, ενώ η διαδικασία πρόσληψης και νέων εργαζόμενων βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την ορκωμοσία των 8 νέων εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από την ορκωμοσία των 8 νέων εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

 

Scroll to Top