Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ορκωμοσία δεκατριών ακόμη μόνιμων εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Με δεκατρείς (13) ακόμη μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, εκ των οποίων οι δώδεκα εργαζόμενοι είναι από την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και ένας από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008.

Την ορκωμοσία  των νέων εργαζομένων με θρησκευτικό όρκο τέλεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Στέφανου Τσιπουράκη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και μελών των οικογενειών των εργαζομένων.

Καλωσορίζοντας στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου τους νέους εργαζόμενους, ο κ. Θ Αμπατζόγλου μαζί με τις ευχές του για υγεία και πρόοδο, υπογράμμισε την ευθύνη όλων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας εμβληματικός Δήμος, όπου εδρεύουν επιχειρήσεις και οργανισμοί εκ των μεγαλύτερων στη χώρα μας. Επομένως- πρόσθεσε- δημιουργείται διαρκώς ένα περιβάλλον απαιτητικό, ιδιαίτερα στους κρίσιμους τομείς της καθαριότητας και του περιβάλλοντος, όπου θα πρέπει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά επ’ ωφέλεια των συμπολιτών μας.

Δεν παρέλειψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου να σημειώσει για μία ακόμη φορά πως η καθαριότητα της πόλης μας αποτελεί και ευθύνη και όλων όσοι ζουν και εργάζονται σε αυτή καθώς η ευταξία, η ευπρέπεια και ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να διέπει την καθημερινότητά μας.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο τομέας καθαριότητας ενισχύθηκε με 91 μόνιμους εργαζόμενους από την προκήρυξη 3Κ /2018 του ΑΣΕΠ.      ​

 

Σχετικά αρχείαΟρκωμοσία δεκατριών ακόμη μόνιμων εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου

 

Scroll to Top