Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου για την απαλλαγή των Δημοτικών Τελών για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες

Θ. Αμπατζόγλου: «Το κοινωνικό πρόσημο του Δήμου Αμαρουσίου είναι ισχυρό»

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου που συνεδρίασε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή των Δημοτικών Τελών για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες, Σωματείων/Συλλόγων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για το έτος 2022.

Υπενθυμίζεται πως σε παλαιότερη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει για τη μείωση τελών μείωση δημοτικών φόρων ή τελών ή η απαλλαγή από αυτούς για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τους μακροχρόνια ανέργους, όπως η ιδιότητα των ανωτέρω οριοθετείται  αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία, καθώς και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Το κοινωνικό πρόσημο του Δήμου Αμαρουσίου είναι ισχυρό. Αυτές τις δύσκολες στιγμές της ενεργειακής κρίσης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό εμπράκτως, όλων όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο με αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα αλλά και με την ισχυρή παρουσία των Κοινωνικών Δομών μας σε κάθε διαπιστωμένη ανάγκη».

Scroll to Top