Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου (προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»)

Ο Δήμος Αμαρουσίου πρόκειται άμεσα να προβεί στη σύναψη εργολαβικής σύμβασης για την  εκτέλεση του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» σε συνέχεια ολοκλήρωσης του σχετικού ανοιχτού διαγωνισμού και έγκρισης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

  • To έργο αφορά στην ανέγερση ενός νέου διώροφου κτιρίου, κατάλληλου να στεγάσει μία Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων που αποτελεί τον πυρήνα του έργου, καθώς και επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και βοηθητικούς χώρους και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας δώδεκα (12) μηνών σύμφωνα με τη διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη.
  • Το έργο, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και αποτελεί μία επιτυχία της Διοίκησης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Θα συμβάλλει ουσιαστικά στο εκπαιδευτικό έργο της πόλης και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει και πολλές ακόμη ανάγκες του Δήμου που σχετίζονται με πολιτιστικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρει για το θέμα αυτό: «Έχουμε δεσμευτεί πως πέρα από το νοικοκύρεμα των οικονομικών μας που ήδη αποφέρει καρπούς στον εκσυγχρονισμό των μέσων και υπηρεσιών του Δήμου μας, θα διεκδικήσουμε από κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, πόρους για τη βελτίωση των υποδομών και του έργου μας. Μία τέτοια περίπτωση σε είναι και η κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, οι Μαρουσιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν καινοτόμο πολυχώρο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της Παιδείας καθώς και των δράσεων και εκδηλώσεων στην πόλη μας».

 

Scroll to Top