Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, από την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

Εθελοντές οδοντίατροι του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου εξέτασαν 129 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Δούμα Κατερίνας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μάγειρου Δημήτριου, Χανάεβα Αλίσιας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές γιατρούς για την πολύτιμη συμμετοχή και προσφορά τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυιατρείου, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίησή του.

Scroll to Top