Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο πρώην διορισμένος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος υπεύθυνος για το Ρέμα Σαπφούς, φόρεσε και πάλι την «Κίτρινη» Νιτσεράδα του

Δεν μας εκπλήσσει το αίτημα του κ. Γιώργου Καραμέρου για παραίτηση της Διοίκησης του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την… πρωτοφανή κακοκαιρία.

Είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής από τις δικές του ευθύνες γιατί το Ρέμα Σαπφούς «πάγωσε» επί ημερών του όταν ήταν διορισμένος «υπεύθυνος» Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών. Ο κόσμος του Αμαρουσίου και των Βορείων Προαστίων, δεν ξεχνά ποιος είναι πραγματικά ο κ. Γιώργος Καραμέρος και ποιο ήταν το έργο του. Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για το θέμα αυτό.

Σήμερα, η διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς, για την οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Περιφέρεια Αττικής, οδηγείται τους επόμενους μήνες σε δημοπράτηση και συνεπώς σε διαδικασία οριστικής επίλυσης. Επιπλέον είναι το πρώτο Ρέμα που διευθετείται στην Αττική. Μέχρι την ημέρα της οριστικής αποκατάστασης του προβλήματος, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Εξωτερικών Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου θα βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων, όπως πράττουν τις ώρες τις κακοκαιρίας «Μπάλος» και σε κάθε στιγμή εκτάκτων καιρικών φαινομένων όπως της «Μήδεια».

Για τον κ. Γ. Καραμέρο μένει συνεπώς η ανάμνηση της «Κίτρινης» Νιτσεράδας. Είναι εκείνη η επικοινωνιακή πανοπλία που έρχεται από το μακρινό αλλά και συνάμα κοντινό 2017 του «μάχιμου» Αντιπεριφερειάρχη. Τώρα, το μόνο κίτρινο που του έχει μείνει είναι η πένα του και αυτή καραδοκεί στις θεομηνίες, για να αντιπαλεύεται το σημαντικό καθημερινό και πραγματικό έργο της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής.

Το επόμενο βήμα κιτρινισμού του κ. Γ. Καραμέρου ποιο θα είναι; Να κατηγορηθεί αυτή η Δημοτική Αρχή για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στην υπόλοιπη Αττική; Γιατί όχι και… στην Ελλάδα;

Scroll to Top