Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

O Δήμος Αμαρουσίου τοποθετεί σε 25 σημεία, κουτιά με χάρτινα φαρασάκια, για την εξυπηρέτηση των κηδεμόνων των σκύλων και τη διατήρηση της πόλης καθαρής

Θ. Αμπατζόγλου: «Η καθαριότητα στην πόλη είναι ευθύνη όλων μας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Γιάννη Ιωαννίδη αρμόδιου για τα θέματα των αδεσπότων της πόλης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου η επίδειξη χρήσης των πρωτοποριακών λύσεων που αποτελούνται από σταθερά κυτία και τα ανάλογα χάρτινα φαρασάκια σε 25 σημεία του Αμαρουσίου.

Την επίδειξη της κατασκευής “NoKaka” που έχει παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πραγματοποίησε η δημιουργός κα Μαρία Αρκούδη, παρουσιάζοντας τον τρόπο που μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο συνοδός ενός σκύλου για να μαζέψει τις ακαθαρσίες του. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χαρτόνι, που χρησιμοποιείται σαν σκούπα και ένα χάρτινο φαρασάκι μία χρήσης. Οι λύσεις αυτές κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ανακυκλωμένο χαρτί.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη την εφευρέτη και παραγωγό της λύσης και στο πλαίσιο ανανέωσης της συνεργασίας του Δήμου με την προμηθεύτρια εταιρία, αναφέρθηκε στη συμβολή της εν λόγω ευρεσιτεχνίας στην ευταξία της πόλης. Ο Δήμαρχος σημείωσε πως η καθαριότητα του Αμαρουσίου είναι έργο όλων, και του Δήμου αλλά και των Δημοτών που πρέπει να σέβονται τον κανονισμό καθαριότητας και όσο αφορά τους συνοδούς σκύλων να προασπίζουν τη δημόσια υγιεινή στους κοινόχρηστους χώρους.

Τα 25 σημεία που μπορούν οι κάτοικοι του Αμαρουσίου να κάνουν χρήσης της λύσης  “NoKaka”:

  1. Δημαρχείο, 2. Πλατεία Ηρώων, 3. Πλατεία ηρώων, 4. Σταθμός ΗΣΑΠ- Πλατεία Ευτέρπης, 5. Πλατεία Δημάρχου Γαρδελη, 6. Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, 7. Δημοτικό Πάρκο επί της Ηρ. Αττικού- Αμάλθεια, 8. Πάρκο Αγίου Ιωάννη ΚΑΤ, 9. Πεζόδρομος Μεγ. Αλεξάνδρου- Αγίου Αναργύρους, 10. Παιδική Χαρά Αθανασίου Διάκου, 11. Πάρκο Ναυαρίνου, 12. Ψαλίδι Εγνατίας Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, 13. Κινηματογράφος Μίμης Φωτόπουλος, 14. Πάρκο Οδού Πρωταγόρας, 15. Πεζόδρομος Δημητρός, 16. Πάρκο Ελευθερίας – Φιλοθεη, 17. Άλσος Συγγρού είσοδος επί της Β. Ηπείρου, 18. Είσοδος Άλσους Συγγρού Παρκινγκ, 19. Πάρκο Μεσογείων, 20. Πάρκο Αναπαύσεως, 21. Πάρκο Κατίνα Παξινού Παράδεισος, 22 Πάρκο Παραδείσου – Αρτέμιδος, 23. Πάρκο Αλκαίου Νέα Λέσβος, 24. Πλατεία Σολωμού (Οδός Κρυστάλλη), 25. Γήπεδο Μπάσκετ (Οδός Πεντέλης)

 

 

 

The gallery was not found!
Scroll to Top