Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλευρό των Δημοτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας – Συνεχίζεται το έκτακτο πρόγραμμα αποκομιδής κλαδιών & ογκωδών

Η επανεκκίνηση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών των Νηπιαγωγείων, των  Δημοτικών, των Λυκείων στο Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε ομαλά τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία «Ελπίς».

Σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 και σε συνέχεια ειδικών παρατηρήσεων από τους Δντές των Σχολικών μονάδων και της συνεργασίας τους με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, ολοκληρώθηκαν μικρές λεπτομέρειες.

Παράλληλα σε όλο το Μαρούσι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες αποκομιδής κλαδιών και ογκωδών ενώ πραγματοποιείται και έλεγχος σε όλες τις γειτονιές για επικίνδυνα κλαδιά & δέντρα. Καλούνται οι κάτοικοι να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, προκειμένου να αναφέρουν το πρόβλημά τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του συγχαίρει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τους εθελοντές που τις δύσκολες ώρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποδεικνύοντας πως ο Δήμος με όλους τους διαθέσιμους ανθρώπινους πόρους και μέσα, βρίσκεται στο πλευρό των Δημοτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Όσο αφορά την αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών στην πόλη του Αμαρουσίου, συνεχίζεται το ακόλουθο έκτακτο πρόγραμμα και παρακαλούνται οι κάτοικοι να το τηρήσουν ευλαβικά (αποδεσμεύοντας τα κλαδέματά τους στις συγκεκριμένες ημέρες ανά περιοχή) δεδομένου του μεγάλου φόρτου που έχει δημιουργηθεί στις υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας από την πρωτοφανή κακοκαιρία. Μοναδικός σκοπός η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

  • Τετάρτη 2.2.2022

Ν. Τέρμα, Άνω-Κάτω Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Βορρέ, Ν. Λέσβος, Εργατικές, Αγ. Θωμάς

  • Πέμπτη 3.2.2022

Αγ. Φιλοθέη, Στούντιο, Ν. Μαρούσι, Λάκκας Κόττου, Πολύδροσο, Παράδεισος

  • Παρασκευή 4.2.2022

Αγ. Νικόλαος , ΚΑΤ,  Κοκκινιά,  Καρπάθικα, Δωδώνη, Κέντρο, Αγ. Ανάργυροι

  • Σάββατο 5.2.2022

Ν. Τέρμα, Άνω-Κάτω Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Βορρέ, Ν. Λέσβος, Εργατικές, Αγ. Θωμάς

  • Κυριακή 6.2.2022

Αγ. Φιλοθέη, Στούντιο, Ν. Μαρούσι, Σωρός, Πολύδροσο,  Παράδεισος

 

 

 

Scroll to Top