Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για περισσότερα και πιο φωτεινά χαμόγελα

Θ. Αμπατζόγλου: «Προσφέρουμε όλοι μαζί την πολύτιμη υποστήριξή μας και τα αλληλέγγυα συναισθήματά μας στα παιδιά που έχουν ανάγκη»

Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και υποστηρίζει τις δράσεις του που έχουν στόχο την ενίσχυση του έργου του μέσα από την πολύτιμη συμμετοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει τη «Λαχειοφόρο Αγορά» που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μας προτρέπει να αποκτήσουμε λαχνούς πατώντας στο σύνδεσμο 25smiles.gr ή τηλεφωνικά στο 11040 (αστική χρέωση).

Μία απλή χειρονομία μεγάλης αξίας από εμάς, θα χαρίσει χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα αξιοποιηθούν για την λειτουργία των 11 Σπιτιών του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Ο κατάλογος από τη «Λαχειοφόρο Αγορά» περιλαμβάνει πλούσια δώρα ευγενική χορηγία εταιρειών. Αναλυτικές πληροφορίες στον παραπάνω σύνδεσμο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου μας καλεί να προσφέρουμε όλοι μαζί την πολύτιμη υποστήριξή μας και τα αλληλέγγυα συναισθήματά μας στα παιδιά που έχουν ανάγκη.    

 

Scroll to Top