Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις

  • Αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δήμου και Παλαίμαχων του Γ.Σ.Α
  • Λαχειοφόρος Αγορά

Θ. Αμπατζόγλου «Ο Δήμος μας πρωτοπόρος στην αλληλεγγύη και την προσφορά»

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δήμου και των Παλαίμαχων του Γ.Σ.Α., την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η ομάδα του Δήμου θα αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους του Γ.Σ.Α σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα αντί εισιτηρίου στην είσοδο θα συλλέγονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Επίσης ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω του Φόρουμ Νέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο τη πόλης και το Σύλλογο «Δώσε Ζωή», τη λαχειοφόρο αγορά που θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 19:30 στον ΗΣΑΠ. Το κόστος του κάθε λαχνού θα ανέρχεται στα 5 ευρώ και θα κερδίζουν όλοι οι λαχνοί ανεξαιρέτως. Σημεία διάθεσης των λαχνών στο Μαρούσι αποτελούν το γραφείο Νέας Γενιάς του Δήμου εντός του Δημαρχείου (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα), το Κέντρο Τέχνης Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85), το κατάστημα οπτικών Νικολαράκου (Διονύσου 39) καθώς και η Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ)  στις 23/12 από τις 10:00-19:00 όπου στο τέλος θα γίνει και η κλήρωση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δήλωσή του καλεί τους Μαρουσιώτες πολίτες να ανταποκριθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ καθώς και τη λαχειοφόρο αγορά που συνιστούν δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης στο συνάνθρωπο.

 

 

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, Ώρα 21:30

Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά

Διονύσου & Πουρνάρa

Άγιος Θωμάς, Μαρούσι

 

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Κόστος Λαχνού 5 Ευρώ

Σημεία Διάθεσης:

Δημαρχείο Αμαρουσίου (Γραφείο Νέας Γενιάς)

ΚΕΔΑ (Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού)

Κατάστημα Οπτικών «ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ»

και στις 23.12.2021 από 10:00 – 19:00 στον ΗΣΑΠ

 

Η Κλήρωση θα γίνει την:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, Ώρα 19:30

Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ)

 

Scroll to Top