Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη δράση ενημέρωσης του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Θ. Αμπατζόγλου: «Στηρίζουμε το σημαντικό έργο Συλλόγων όπως η “Αναγέννηση”»

Με τον Πρόεδρο Γεώργιο Τσιράκη και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2 Απριλίου), στη δράση ενημέρωσης (Πλατεία Ευτέρπης), που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Τόνισε πως η στήριξη του Δήμου είναι δεδομένη τόσο στο συγκεκριμένο Σύλλογο αλλά και σε αντίστοιχους φορείς που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση για όσους συμπολίτες μας βρίσκονται στο φάσμα της νοητικής υστέρησης ή αναπτυξιακής διαταραχής.

Ειδικότερα, με αφορμή την Ημέρα Αυτισμού ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του κάλεσε όλους τους Μαρουσιώτες να σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου «Αναγέννηση» και των οικογενειών που φροντίζουν άτομα με αυτισμό.

Στη δράση ενημέρωσης ακόμη παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα.

Scroll to Top