Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της ΚΕΔΑ στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), φωταγώγησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, παρουσία πλήθους κόσμου, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου, «κηρύσσοντας» την έναρξη της εορταστικής περιόδου για την πόλη.

O κ. Θ Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Νίκο Πέππα, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για την άριστη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε σειρά εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο όπως τα δρώμενα στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» από τις 10 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 02 Ιανουαρίου 2023 στην πλατεία Αγίας Λαύρας (Λεωφ. Κηφισίας 187, Μαρούσι) το άναμμα του Δέντρου του Δήμου στην Πλατεία του ΗΣΑΠ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 και άλλες εκπλήξεις που επιφυλάσσονται για μικρούς και μεγάλους όλες τις ημέρες των εορτών.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας,  με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξή του στις δράσεις πολιτισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στα ψυχαγωγικά δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού όπως Παγοδρόμιο, Carousel, Τρενάκι, Θεατρικές και Μουσικές παραστάσεις.

Τη βραδιά φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της ΚΕΔΑ πλαισίωσαν  οι μελωδίες της Σύγχρονης Ορχήστρας Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», υπό τη μουσική επιμέλεια της Φωτεινής Κοσκόρου, συνοδεία ταλαντούχων φωνών της καθηγήτριας σύγχρονου τραγουδιού Αγγελικής Κουνάκη και της μαθήτριας, από την τάξη musical Βικτώριας Λιδατάκη. Στο σαξόφωνο ήταν ο Μαρίνος Γαλατσινός, στο πιάνο ο Τάσος Μακρυγιάννης και στην κιθάρα ο Βασίλης Λαγός.

Παραβρέθηκαν:

Οι Βουλευτές ΝΔ Βορείου Τομέα Β1  Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και η Γραμματέας Μαρία Δήμητρα Ρώτα,

Οι  Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Βαγγέλης Κάββαλος, Ρένα Χαλιώτη,  Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Ιωαννίδης,

Ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Αντωνόπουλος

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη,

Η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη,

Η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας και Σπύρος Μπόγδανος

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ)  Νίκος Βαλλάτος

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης,

Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του Αμαρουσίου.

The gallery was not found!
Scroll to Top