Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εγκαινίασε το νέο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης

Το νέο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του συνεχάρη τη διοίκηση του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, όλα τα στελέχη και εργαζόμενους στο σύνολο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, καθώς όπως τόνισε, με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν αγκαλιάζουν τη Μαρουσιώτικη οικογένεια, ικανοποιώντας τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους Παιδικούς Σταθμούς του Αμαρουσίου τους οποίους χαρακτήρισε στολίδια της πόλης και ευχαρίστησε το εξιδεικευμένο προσωπικό που με πολλή αγάπη και φροντίδα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τα Μαρουσιωτάκια.

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης ανέδειξε την έμπρακτη βούληση του Δημάρχου στη διαρκή στήριξη των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών, που ως αποτέλεσμα έχει και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη ΔΣ και εργαζόμενους του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου.

Στα εγκαίνια εκτός από τους Μαρουσιώτες της περιοχής που απολαμβάνουν πλέον των υπηρεσιών του νέου Παιδικού Σταθμού παραβρέθηκαν ακόμη:

  • Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος
  • Ο Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος και Μαρία Δήμητρα Ρώτα αντίστοιχα
  • Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, οι Αντιπρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικατερίνη Ιωάννου και Κων/νος Αντωνόπουλος
  • Η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας και Σπύρος Μπόγδανος
  • Τα μέλη ΔΣ του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ανδρομάχη Τσουκαλά, Βάλια Χριστακοπούλου, Κατερίνα Σκιντζού, Σπύρος Οικονόμου, Χάγερ Κυριάκος, Παναγιώτης Πέτρου.
  • Η Διευθύντρια του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κωνσταντίνα Πράτσα, η Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κωνσταντίνα Γεωργάκη, η Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών Ζωή Ιορδάνου η υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού Αγ. Φιλοθέης Μαρία Φόρου.
  • Η Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Οδυσσέας Αμαρουσίου» Κάτια Ηλιοπούλου.
  • Οι εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Χρήστος Στόκας και Μαρία Ασλανίδου

Το αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος εφημέριος της ενορίας Υπαπαντής.

The gallery was not found!

 

Με τα εγκαίνια και αγιασμό στον Παιδικό Σταθμό της Αγίας Φιλοθέης ολοκληρώθηκε και ο κύκλος των αγιασμών των 11 Παιδικών Σταθμών του Αμαρουσίου για την περίοδο 2022-23.

The gallery was not found!

 

Scroll to Top