Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ολοκληρώνει τον κύκλο παράδοσης 13 νέων Παιδικών Χαρών με το Ψαλίδι και τη Ν. Λέσβο

Θ. Αμπατζόγλου: «Παραδίδουμε υποδομές υψηλής κοινωνικής αξίας»

Τις 2 τελευταίες από τις 13 Παιδικές Χαρές  που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια αυτοψίας του στις 2  Παιδικές Χαρές (Α. Παπανδρέου, πλησίον Υπ. Παιδείας περιοχή Ψαλίδι και Δασυλλίου Νέας Λέσβου) ενημερώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το πλήρες πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και που περιελάμβανε εκτός από την αξιοποίηση της χρηματοδότησης (370 χιλ. € για τις 13 Π.Χ.) του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ (τοποθέτηση οργάνων, δαπέδων) και την οικονομική συμμετοχή του Δήμου στο επίπεδο της διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, περίφραξης, τοποθέτηση παγκακίων κ.α. Ιδιαιτέρως για την Παιδική Χαρά επί της Α. Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση εξοπλισμού ειδικού για παιδιά με αναπηρία, γεγονός που την κατατάσσει στη νέα γενιά δημοτικών υποδομών στην οποία στοχεύει η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της αυτοψίας του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε το έργο ανακαίνισης 13 Παιδικών Χαρών που είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και το οποίο εκτελούμε του τελευταίους μήνες. Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές βρίσκονται στη διάθεση των παιδιών και των οικογενειών τους. Παιδικές Χαρές όπως του Ψαλιδίου που επιτρέπουν την προσβασιμότητα για Μαρουσιωτάκια με αναπηρία, δείχνουν τον τρόπο που σχεδιάζουμε πλέον την πόλη μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η χρηματοδότηση που διεκδικήσαμε και πετύχαμε, μετασχηματίστηκε σε ένα έργο υψηλής κοινωνικής αξίας. Όλες οι δομές και υποδομές του Αμαρουσίου σταδιακά θα γίνονται περισσότερο ασφαλείς και ευχάριστες για τους πολίτες. Το 2022 θα είναι έτος κομβικό στον τομέα αυτό».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, η σύμβουλος του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Αθηνά Ρέππου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Τέλος ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους Συλλόγων και κατοίκους των περιοχών Ψαλιδίου και Ν. Λέσβου.

 

Οι 13 Νέες Παιδικές Χαρές του Δήμου Αμαρουσίου

 1. Α. Παπανδρέου (πλησίον Υπουργείου Παιδείας)
 2. Πέλικα & Αίαντος (Ψαλίδι)
 3. Ροδοδάφνης & Ρογκάκου (Πολύδροσο)
 4. Δασύλλιο (Ν. Λέσβος)
 5. Βυζαντίου (Εργατικές)
 6. Πλουτάρχου & Χαιμαντά (Αγ. Νικόλαος)
 7. Ζαλόγγου & Υμηττού (Σωρός)
 8. Ζεκάκου & Δελφών (Σωρός)
 9. Κορυτσάς (Πολύδροσο)
 10. Γούναρη (Καραολή) Παράδεισος
 11. Πλατεία Κοτζιά Οδός Αλιστράτης (Στούντιο Α)
 12. Πεντέλης και Αργοναυτών (Κοκκινιά)
 13. Παπαναστασίου &Τσακάλωφ (Ν. Λέσβος)

 

 

The gallery was not found!
Scroll to Top