Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου στην πλατεία ΗΣΑΠ

Θ. Αμπατζόγλου: «Να ξεπεράσουμε την κρίση υγιείς και του χρόνου τα Χριστούγεννα να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί χωρίς τα περιοριστικά μέτρα»

Σε μία  αυστηρά περιορισμένη λόγω υγειονομικών συνθηκών τελετή που μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου την Τετάρτη 16 12 2020, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στην πλατεία ΗΣΑΠ συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί «αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και του χρόνου τα Χριστούγεννα να μπορέσουμε όλοι μαζί, υγιείς και χωρίς τα περιοριστικά μέτρα να χαρούμε τις γιορτές». Τέλος απέστειλε τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021 σε όλους Μαρουσιώτες, ενώ συνεχάρη για τη λιτή αλλά ουσιαστική διοργάνωση την   Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  με τη συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Ευχητήριο μήνυμα μέσω διαδικτύου απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος.

Στην τελετή παρόντες ήταν ακόμη οι  Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Προέδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη  και η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα.

Οι εορταστικές δράσεις και τα φωτεινά θεάματα  του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία κοινού (μεταδίδονται μέσω διαδικτύου) και με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

 

 

The gallery was not found!
Scroll to Top