Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν δώρα και εκπλήξεις στα Μαρουσιωτάκια την παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, στις 12:00 στις κεντρικές πλατείες της πόλης, σε μία βόλτα με την άμαξα

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων, Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσουν βόλτα με την άμαξά του στις κεντρικές πλατείες του Αμαρουσίου.  Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 12:00 από την πλατεία Αγίας Λαύρας, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, θα συνεχίσει στην πλατεία Κασταλίας με τελικό προορισμό την πλατεία Ευτέρπης (Σταθμό ΗΣΑΠ). Σε όλες τις πλατείες ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα του θα κάνει στάση και θα μοιράσει στα Μαρουσιωτάκια δωράκια, μπαλόνια και ευχές για Καλές Γιορτές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν τις κεντρικές πλατείες, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών είναι καλεσμένος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για να σκορπίσει χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη του Αμαρουσίου.

 

Scroll to Top