Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Νέα αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στο έργο ανακατασκευής της οδού Δ. Ράλλη

Θ. Αμπατζόγλου: «Παραδίδεται η Δ. Ράλλη – Συνεχίζουμε δυναμικά τις ανακατασκευές κομβικών οδών στο Μαρούσι»

Το έργο ανακατασκευής της οδού Δ. Ράλλη επισκέφτηκε εκ νέου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες που αφορούν στην ανακατασκευή οδοστρώματος από Θησέως έως Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αφού ενημερώθηκε ο  κ. Θ. Αμπατζόγλου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κάββαλο για την πρόοδο των εργασιών δήλωσε: «Η αφαίρεση των κυβόλιθων και η εφαρμογή νέου οδοστρώματος ήδη έφερε μία μεγάλη ανάσα και ασφάλεια σε ένα κομμάτι του κέντρου που ταλαιπωρούσε τους συμπολίτες μας για πολλά χρόνια. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος στις εργασίες μας. Προχωρούμε ταχύτατα με την υλοποίηση της πρώτης φάσης ανακατασκευής οδοστρωμάτων σε κομβικά σημεία στο Μαρούσι, στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού μας προγράμματος και συνεχίζουμε με τη δεύτερη φάση που περιλαμβάνει μία πιο δυναμική χρηματοδότηση για το 2021. Στόχος μας είναι, με ιδίους πόρους να εξασφαλίσουμε για όσο το δυνατό περισσότερες γειτονιές, νέους και σύγχρονους δρόμους».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα και Γιάννης Ιωαννίδης.

The gallery was not found!
Scroll to Top