Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το νέο έτος

«Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες,

Πάντα ο ερχομός ενός νέου έτους γεννά τα αισθήματα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της προσμονής για θετικές αλλαγές.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή φροντίσαμε έτσι ώστε αυτές οι προσδοκίες να μπορούν να ικανοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, τηρουμένων πάντα των συνθηκών και η ζωή στο Μαρούσι μας να αποκτήσει περισσότερο χρώμα και κυρίως ποιότητα.

Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε, όπως και η προηγούμενη από την πανδημία, όμως αυτό το γεγονός δεν ήταν ικανό για να αναστείλει τις δραστηριότητες μας. Έτσι, με αποφασιστικότητα και τόλμη προχωρήσαμε σε εκείνες τις τομές που θωράκισαν τον Δήμο μας οικονομικά, προασπίζοντας παράλληλα τη Δημόσια Υγεία, δημιουργώντας ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βελτιώνοντας κρίσιμες Δημοτικές δομές και υπηρεσίες, ολοκληρώνοντας σημαντικά έργα και θέτοντας τις βάσεις για χρηματοδότηση και εκτέλεση νέων που αγκαλιάζουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών.

Το 2022, θα είναι ένα έτος πολλών δημιουργικών αλλαγών στο Δήμο μας, με μόνο και κύριο γνώμονα τον Άνθρωπο. Στοχεύουμε στην ισότιμη ανάπτυξη όλων των γειτονιών μας, σε συνεργασία και διαβούλευση πάντα με τους φορείς και τους Δημότες μας, όπως πράξαμε από την πρώτη ημέρα της Διοίκησής μας.

Η προσωπική μου ευχή και του συνόλου της Δημοτικής Αρχής για το νέο έτος δεν μπορεί να είναι άλλη από περισσότερη Υγεία, σύνεση και προσοχή για τα δύσκολα που επιφυλάσσει η πανδημική συγκυρία με την υπόσχεση πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός στις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών του και κάθε μία από τις 365 ημέρες του 2022 θα εργάζεται με σχέδιο και προσήλωση στους στόχους του, για την κοινωνική ευημερία.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!».

Scroll to Top