Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία είναι η ημερομηνία κατά την οποία οφείλουμε να αναφερόμαστε με σεβασμό στη σημαντική συμβολή των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Όλες όμως τις ημέρες του χρόνου, πρέπει εμπράκτως να αποδεικνύουμε τη στοργή μας και την αγάπη μας για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και που μας στηρίζουν σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.
Ειδικά στο Μαρούσι, οι συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που αποτελούν το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας και που μέσα από τα ισχυρότατα κύτταρα των ΚΑΠΗ συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μας προσφέροντας αδιαλείπτως με περίσσια αποθέματα αλληλεγγύης, αποτελούν αναμφισβήτητα το θεμέλιο λίθο κοινωνικής συνοχής.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει σήμερα να προστατέψουμε από την απειλή της πανδημίας  covid-19 και να διαφυλάξουμε την υγεία τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Εμείς ως Δήμος Αμαρουσίου, από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης δημιουργήσαμε μία ισχυρή ομπρέλα προστασίας για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας και φυσικά και για τους ηλικιωμένους. Σήμερα, αυτή η ομπρέλα ενισχύεται διαρκώς και με τη συνδρομή όλο και περισσότερων εθελοντών και χορηγών, με σκοπό να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με υψηλό το αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

Οφείλουμε τώρα, να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας όπως έπραξαν και αυτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

 

Scroll to Top