Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και παιδικών τροφών προσέφερε ο Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και μεγάλη ποσότητα παιδικών τροφών για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφερε ο Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης παρέδωσε στον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κ. Πέτρο Κόνιαρη τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τις παιδικές τροφές που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου, προκειμένου να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, καθώς και σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κου Νησιώτη τα μέλη του Δ.Σ. για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αλλά και για την στήριξή τους στο έργο των πρότυπων κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου.

Μεταφέροντας επίσης το μήνυμα του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου υπογράμμισε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους Συλλόγους και Φορείς της πόλης μας και όλοι μαζί είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθεια και τη  συμπαράστασή μας.» 

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα φαρμάκων και παιδικών τροφών προσέφερε ο Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος»_1

 

Scroll to Top