Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μεγάλη η στήριξη των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών του Αμαρουσίου στο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»

Θ. Αμπατζόγλου: Συγχαίρουμε τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων για την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές της πόλης μας

Το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» δηλαδή της Δωρεάν και μειωμένου κόστους φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης και κέντρων μελέτης μαθητών Δημοτικού του Αμαρουσίου, υλοποίησε και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, παρέχοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές ή οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους.

Οι θέσεις φοίτησης εξασφαλίστηκαν χάρη στην πολύτιμη συνεργασία και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης, οι οποίοι βάσει των δυνατοτήτων τους διέθεσαν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και για συγκεκριμένες τάξεις.

Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και τα Κέντρα Μελέτης μαθητών Δημοτικού  προσέφεραν 25 θέσεις και οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών προσέφεραν 45 θέσεις.

Το  πρόγραμμα υλοποιείται από το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Scroll to Top