Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά του Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά της πόλης, ενόψει των Άγιων Ημέρων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεκάδες πολίτες, αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, προσφέροντας δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία κάνοντας πράξη το πνεύμα των Άγιων Ημερών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μαζί με τις θερμές εορταστικές ευχές του, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι μια ανοικτή αγκαλιά για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη όλες τις ημέρες του χρόνου. Ιδιαίτερα – σημείωσε- τις γιορτινές αυτές ημέρες αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και στηρίζουμε κάθε κοινωνική δράση, ώστε κανένα παιδί να μην στερηθεί το δώρο του στις γιορτές.

Το συντονισμό της δράσης είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ενώ τη διανομή των δώρων που συγκεντρώθηκαν θα αναλάβουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

Στη δράση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Γιάννης Ιωαννίδης και η Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Μαρία Γώγου.         

The gallery was not found!

                               

Scroll to Top