Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Συνάντηση με το προσωπικό στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, όπου με την ευκαιρία συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της Διεύθυνσης.

Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η ασφάλεια και η υγιεινή των εργαζομένων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους όπως και άλλα θέματα ανθρώπινου δυναμικού, η καταλληλόλητα των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας, προβλήματα που σχετίζονται με το στόλο των οχημάτων, η συντήρηση και την ανανέωση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς και η μηχανοργάνωση των διαδικασιών της Διεύθυνσης προκειμένου για τη βελτίωση της λειτουργίας και της αποδοτικότητάς της.

Με την ευκαιρία της συνάντησής του με τους εργαζομένους ο κ. Αμπατζόγλου, δήλωσε: «Η καθαριότητα σε μία πόλη δεν είναι πολυτέλεια αλλά αυτονόητη συνθήκη. Και την προσπάθεια για ένα όμορφο και καθαρό Μαρούσι θα τη δίνουμε καθημερινά μαζί, Διοίκηση και προσωπικό. Ο τομέας της καθαριότητας είναι βασική προτεραιότητά μας, θα είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους εργαζομένους με στόχο να έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία, για το καλό όλων, πολιτών και προσωπικού του Δήμου μας.
Στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη μας, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες με σκοπό την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών στην υιοθέτηση σύγχρονων καλών πρακτικών για το διαχωρισμό των απορριμμάτων στην πηγή».

 

Σχετικά αρχείαΜε τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου_1

 

Scroll to Top