Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Με την κωμωδία του Jan de Hartog «Το Νυφικό Κρεβάτι», συνεχίστηκε η 2η βραδιά θεάτρου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο των φθινοπωρινών θεατρικών και μουσικών παραστάσεων που διοργανώνει η Δνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης ανέβηκε η αριστουργηματική  κωμωδία του Jan de Hartog «Το Νυφικό Κρεβάτι», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Το Νυφικό Κρεβάτι συνεχίζει να  ενθουσιάζει το κοινό σε Ελλάδα και Αμερική από το 1951. Μια τρυφερή κωμωδία με κάδρο έναν άντρα και μια γυναίκα από την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Ένας ύμνος στη συντροφικότητα που προτρέπει τους ανθρώπους να μάθουν να αγαπιούνται.

Οι πρωταγωνιστές, η Αγνή (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και ο Μάικ (Ορέστης Τζιόβας) παντρεύονται, κάνουν παιδιά, μεγαλώνουν μαζί, προβάλλοντας με ρεαλισμό όλα τα στάδια που περνάει ένα ζευγάρι μέσα στον έγγαμο βίο. Συνοδεία σε όλο το έργο η μελωδία  του “Istoria De Un Amor” από το πιάνο του Γιώργου – Αιμιλιανού Σταυρινού, ο οποίος έπαιξε και κλασικά κομμάτια όπως το “The Autumn Leaves”, “Besame Mycho”, “Tea for Two”, που πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Την Παράσταση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος ο οποίος μετέφερε στο κοινό τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και  ενημέρωσε για τη μουσική παράσταση που θα ακολουθήσει με τον Γιάννη Ζουγανέλη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 επίσης στον κήπο  της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Στη θεατρική παράσταση παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Αμαρουσίου Φανή Λέκκα.

 

  • Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, 20:30

ΒΟΡΕΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ,  Στεφάνου Δραγούμη 9

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ LIVE, “Καιρός για αγάπες κι αγκαλιές”

ΚΑΙ Παναγιώτης Αυγερινός. Μαζί τους ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, τηρείται προτεραιότητα θέσεων

Επικοινωνία: 2132038273 -272

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid-19 όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ

The gallery was not found!
Scroll to Top