Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Με θέρμη αγκάλιασαν οι Μαρουσιώτες τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, για τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου στο πλευρό της Εύβοιας

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Μαρουσιώτες έστειλαν το ισχυρό μήνυμα της αλληλεγγύης που δεν γνωρίζει σύνορα και φυλές»

Οι Μαρουσιώτες στήριξαν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Βηρυτό που δοκιμάζονται σκληρά, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό (15 κούτες) στη δράση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία ΗΣΑΠ, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Στέφανου Τσιπουράκη που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, της Πρέσβειρας του Λιβάνου κας Dona Barakat και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κας Λουκίας Κεφαλογιάννη.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή όχι μόνο των πολιτών αλλά και των Μαρουσιωτών Φαρμακοποιών και των Συλλόγων της πόλης, τους οποίους ευχαρίστησε η Πρέσβης του Λιβάνου κα Dona Barakat αναφερόμενη στη συγκινητική ανταπόκριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Ελλάδας που έδειξε τόσο ισχυρά αισθήματα αλληλεγγύης.

Ο κ. Στ. Τσιπουράκης μεταφέροντας και το μήνυμα του κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι παρών σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής του Γιώργου Πατούλη και του ΣΚΑΙ. Ο Δήμος μας διαχρονικά και τώρα ακόμη περισσότερο με τη νέα Δημοτική Αρχή αποδεικνύει καθημερινά πως στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, αγαθά και υπηρεσίες. Οι Μαρουσιώτες έστειλαν  το ισχυρό μήνυμα της αλληλεγγύης που δεν γνωρίζει σύνορα και φυλές. Ως γιατρός αλλά και ως υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, θέλω να τονίσω τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σε τέτοια έκτακτα γεγονότα για φάρμακα και υγειονομικό υλικό για αυτό το λόγο η σημερινή δράση είναι ζωτικής σημασίας. Ελπίζουμε – και με τη βοήθεια της Ελλάδας – η Βηρυτός να επουλώσει σύντομα τις πληγές της και να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Με την ευκαιρία να δηλώσουμε την αλληλεγγύη του Δήμου μας στους πληγέντες της Εύβοιας, η οποία έγινε έμπρακτη και με εντολή του Δημάρχου μας εστάλησαν μέσα και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου για την αποκατάσταση των ζημιών».

Στη δράση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, το παρών έδωσαν: Οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου & Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς, το μέλος του ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Μαριάννα Τσιπουράκη, ο Αντιπρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιώργος Γαλάτης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου Ανδρομάχη Τσουκαλά και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

 


Στιγμιότυπο 2 από τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

 


Στιγμιότυπο 3 από τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

 


Στιγμιότυπο 4 από τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

 


Στιγμιότυπο 5 από τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

 

Scroll to Top