Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mε πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών συλλόγων, φορέων και εταιριών που εδρεύουν στο Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωση βοήθειας για τον πληττόμενο λαό της Ουκρανίας

Θ. Αμπατζόγλου: «Να νικήσει η διπλωματία και η λογική για να σταματήσει η ανθρωπιστική κρίση»

Συγκινητική η συμμετοχή πολιτών, συλλόγων και φορέων του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και εταιριών που εδρεύουν στην πόλη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών όπως κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, φάρμακα κ.α. για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δηλώνει πως οι Μαρουσιώτες με τη συμμετοχή τους στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής,  αποδεικνύουν την ισχυρή αλληλεγγύη τους σε όσα βιώνουν οι Ουκρανοί πολίτες και στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα Ειρήνης. Επιπλέον ο Δήμαρχος επισημαίνει την ανάγκη να επικρατήσει η διπλωματία και η λογική για να λάβει τέλος η ανθρωπιστική κρίση που εξελίσσεται στην Ευρωπαϊκή γειτονιά μας.

Στη δράση συγκέντρωσης ειδών – για την οποία υπεύθυνος ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης με τις κοινωνικές υπηρεσίες και εθελοντές του Δήμου – παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιπερειφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κεχρής,  οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος και Γιάννης Ιωαννίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Φανή Λέκκα, η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα, ο Αντιπρόεδρος του ΙΓΕ Αλέκος Κόκκαλης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί ξεχωριστά κάθε πολίτη, Σύλλογο, Φορέα και εταιρία της πόλης για τη σημαντική συνδρομή σε αυτή τη μεγάλη κινητοποίηση για τη στήριξη των Ουκρανών πολιτών. Ειδικές ευχαριστίες στα Σχολεία της πόλης Δημόσια και Ιδιωτικά, στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στον Όμιλο Ιασώ για την προσφορά μεγάλης ποσότητας φαρμακευτικού υλικού.

 

The gallery was not found!
Scroll to Top