Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Θ. Αμπατζόγλου:  Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος                                      

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Ποδηλάτες από το τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου και πολίτες, χρήστες του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης και αναψυχής, ποδηλάτησαν στους δρόμους του κέντρου της πόλης, δίνοντας το παράδειγμα, κυρίως στους νέους στην υιοθέτηση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, πιο υγιεινών, αλλά και πιο φιλικών στο περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου συνεχάρη το τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου και τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που  συμμετείχαν στη δράση, υπογραμμίζοντας ότι «η αλλαγή των συνηθειών μας και η υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου, οικολογικού και υγιεινού τρόπου ζωής, πρέπει να είναι καθημερινή επιδίωξη του καθενός μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων, ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα περιβάλλον που θα αξίζει να ζήσουν.»                                      

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης κ. Κων/νος Ρώτας,  η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη και ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού κ. Χρυσόστομος Σχινάς.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος υποδέχθηκε στο Μαρούσι, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη και τους ποδηλάτες του Συλλόγου Αστικών Ποδηλατών «ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ», που συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στους 14 Δήμους του Βόρειου Τομέα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, παρουσία της Εντεταλμένης Συμβούλου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κας Ρένας Χαλιώτη, παρέλαβε μία επιστολή υπενθύμισης του Συμφώνου των Δημάρχων και  μία γλαστρούλα, ως συμβολική κίνηση για τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας, από τον επικεφαλής των ποδηλατών του συλλόγου.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας_1

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας_2

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας_3

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας_4

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας_5

 

Scroll to Top