Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Με 91 μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: Διοίκηση και εργαζόμενοι πρέπει να δίνουμε καθημερινά μάχες σε πάρα πολλούς τομείς, αλλά θεωρώ ως πιο κρίσιμο και ευαίσθητο, τον τομέα της καθαριότητας  

Την ορκωμοσία ενενήντα ενός μόνιμων εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου, από τον προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου σημείωσε:

«Είμαστε ένας εμβληματικός Δήμος, ένας Δήμος που βρίσκεται στο επίκεντρο  της δημόσιας ζωής τα τελευταία χρόνια. Η γεωγραφική του θέση, ο ρόλος του, η ύπαρξη στα διοικητικά όρια του Δήμου μας των μεγαλύτερων και ισχυρότερων επιχειρήσεων και οργανισμών της χώρας μας, καθώς και ο διαρκώς αυξανόμενος πληθυσμός κυρίως οικογενειών με παιδιά,    δημιουργούν αυξανόμενες ανάγκες.
Συνεπώς, από την πλευρά μας, Διοίκηση και εργαζόμενοι, πρέπει να δίνουμε καθημερινά μάχες σε πάρα πολλούς τομείς, αλλά, θεωρώ ως πιο κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα που πρέπει να ρίξουμε την προσοχή μας, τον τομέα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης.
Το γεγονός ότι είμαστε σήμερα όλοι εδώ, υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα που θέλουμε να δώσουμε στη σημερινή μέρα. Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι «καλή επιτυχία» στην εργασία σας προς όφελος της πόλης και των συμπολιτών μας.»

Τις ευχές τους στους νέους εργαζόμενους έδωσαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Νίκη Γκοτσοπούλου.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστη επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, αναμένεται 13 ακόμη μόνιμοι εργαζόμενοι να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΜε 91 μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου_1

 


Με 91 μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου_2

 

Scroll to Top