Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κοπή πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Αθλητισμός συνώνυμο του Αμαρουσίου»

Στη σημασία των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού τμήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, παρουσία Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, στελεχών της Διοίκησης, εκπροσώπων των αθλητικών φορέων της πόλης, καθώς και πλήθους μελών και φίλων του Αθλητικού Κέντρου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε πως η νέα Διοίκηση θα δώσει περισσότερη ένταση στα αθλητικά προγράμματα στα οποία σήμερα δραστηριοποιούνται 5.000 και πλέον μέλη, έτσι ώστε όλες οι ηλικίες και όλες οι κοινωνικές ομάδες του Αμαρουσίου να έχουν δυνατότητα για συμμετοχή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επισήμανε πως το Μαρούσι έχει μία πλούσια αθλητική ιστορία συνώνυμο της πόλης, την οποία «πρέπει να διαφυλάξουμε» και επιπλέον πως στο σχεδιασμό ήδη για το 2020 εντάσσεται η δημιουργία νέων χώρων άθλησης αλλά και η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν και την πολιτική βούληση για ενέργειες και δράσεις που προσφέρουν σωματική και ψυχική ευεξία αλλά και προσέλκυση επισκεπτών.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Πέππας και η αντιπρόεδρος Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη ευχαρίστησαν τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την στήριξη τόσο στις Αθλητικές δράσεις όσο και στις Πολιτιστικές δραστηριότητες της ΚΕΔΑ που όπως τόνισαν αποτελούν ένα ισχυρό συνδετικό κρίκο μεταξύ των πολιτών αλλά και με τον Δήμο. Ειδική αναφορά έκαναν στους εργαζόμενους των αθλητικών προγραμμάτων και στους δεκάδες καθηγητές που επιμελούνται των δραστηριοτήτων.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, ανακοίνωσε τη διοργάνωση δράσεων «Αθλητισμού για όλους» που θα δώσουν μία νέα διάσταση εξωστρέφειας στο Μαρούσι.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Δημοτικού Δημήτρης Σμυρνής και Κατερίνα Βουρλάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα, Βασίλης Μπούρας και Τίνα Μαρτίνη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε πολίτες και αθλητές που έχουν συνεισφέρει στην άνοδο και πρόοδο του Αθλητισμού για την πόλη του Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 4 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 5 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 6 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 7 από την κοπή της πίτας των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

 

Scroll to Top