Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δήμο Αμαρουσίου για τη λήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid19

Θ. Αμπατζόγλου: «Λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προάσπιση της Υγείας στην πόλη μας»

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που μετέβη την Τετάρτη 13 Μάϊου 2020 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid19 σε περισσότερους από 100 εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των κοινωνικών υπηρεσιών και άλλων τμημάτων του Δήμου, που εκτίθενται σε συχνή επαφή με τους πολίτες.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής θα επισκεφτεί εκ νέου τον Δήμο Αμαρουσίου, για να επαναλάβει τη διαδικασία στους εργαζομένους της καθαριότητας, της δημοτικής συγκοινωνίας και σε όλους όσοι υπάρχει η ανάγκη λόγω αντικειμένου εργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι έλεγχοι που διενεργεί ο ΕΟΔΥ είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid19 στην Ελλάδα και φυσικά στο Δήμο μας. Προασπίζοντας την Υγεία των συμπολιτών μας θα πραγματοποιούμε περιοδικά αυτή τη διαδικασία για όλους τους εργαζομένους με συχνή κοινωνική επαφή, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών, ειδικά προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προάσπιση της Υγείας στην πόλη μας, εργαζομένων και δημοτών».

Παρόντες κατά τη διενέργεια λήψης δειγμάτων ήταν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Στέφανος Τσιπουράκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και Κων/νος Αντωνόπουλος καθώς και στελέχη του ΟΚΟΙΠΑΔΑ που συντόνισαν τη διαδικασία.

 

Σχετικά αρχείαΚλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δήμο Αμαρουσίου για τη λήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid19

 


Θ. Αμπατζόγλου: «Λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προάσπιση της Υγείας στην πόλη μας»

 

Scroll to Top