Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

H LeasePlan Hellas ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Σε μια σημαντική δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η εταιρία LeasePlan Hellas, η οποία και εδρεύει στο Δήμο.

Τα είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα που προσέφεραν στελέχη της εταιρίας, παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, μετέφερε τις θερμότερες ευχαριστίες τόσο του ιδίου όσο και της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη του κοινωνικού έργου του Δήμου.

Την εταιρία εκπροσώπησαν:

Γιώργος Μπαλλής – People and Performance Director, Γιάννος Ζαφείρης– Marketing Manager, Ευαγγελία Κοκκίνου– HR Advisor, Νίκος Μανώλης– Key Accounts Executive, Γιάννης Καρόπουλος- IT Developer, Δάφνη Λαζαροπούλου– Communications and ESG Coordinator

Η χορηγία της  LeasePlan Hellas εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Συνεργασία» του Δήμου Αμαρουσίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εταιρίες που εδρεύουν στο Μαρούσι, καλώντας τες να συνεισφέρουν στην κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του Δήμου με κοινωνικό πρόσημο, σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

The gallery was not found!

 

Scroll to Top