Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γιορτή το “Λευκό Σάββατο” για το Μαρούσι με χιλιάδες κόσμου στο Εμπορικό Κέντρο

Σε μια μεγάλη γιορτή εκτυλίχθηκε για το Μαρούσι η διοργάνωση του Λευκού Σαββάτου από τον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Ιστορικό Κέντρο του Αμαρουσίου την 17η Σεπτεμβρίου 2022 και είχαν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές των εκατοντάδων καταστημάτων που ήταν ανοικτά κατά τις νυχτερινές ώρες αλλά και να απολαύσουν ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου και μαζί με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μάχη Νικολαράκου, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και Δημοτικών Συμβούλων περπάτησε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Κέντρου συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και με πλήθος πολιτών.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του στην πλατεία ΗΣΑΠ καλωσόρισε τους χιλιάδες Μαρουσιώτες και επισκέπτες της πόλης που επέλεξαν το Μητροπολιτικό Κέντρο των Βορείων Προαστίων για τις αγορές τους και σημείωσε πως τέτοιες ενέργειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς τονώνουν την αγορά, με πολλαπλά οφέλη για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Δεσμεύτηκε για την επανάληψη της δράσης του “Λευκού Σαββάτου” μιας και η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει την ανάγκη για τέτοιες ενέργειες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε ν αναφερθεί στις δράσεις εξωραϊσμού που λαμβάνουν χώρα στους πεζόδρομους  και σιγά – σιγά θα προσδώσουν μία νέα εικόνα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Η κα Μάχη Νικολαράκου από τη δικής της πλευρά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες του Κέντρου που περιλαμβάνουν πολιτικές σε πολλά επίπεδα.

Οι πολίτες που βρέθηκαν στο Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου, εκτός από τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων χάρηκαν και ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, σε πολλά σημεία του Εμπορικού Κέντρου, με  swing, latin, jazz, blues, Ρέγκε αλλά και κλασικό ροκ, έντεχνο, λαϊκό και δημοτικό τραγούδι.

Το παρών στο Λευκό Σάββατο έδωσαν ακόμη πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου.

The gallery was not found!
Scroll to Top